Piggush Engineering was contracted by the Village of Grant Park for a parking lot improvement project for their Village Hall. The existing pavement structure was cracked and failing, and there was insufficient drainage and the surrounding landscaping needed updating.

This was a full service Engineering project, which included initial boundary and topographic survey, as well as site engineering design, bidding services, construction administration, inspection and project closeout.

The services performed included preparation of the existing site plans, which included site demolition plans, proposed grading, drainage and utility plans. The improvements included complete reconstruction of the existing parking lot, proposed landscaping improvements and decorative site furnishings all while preserving the historic nature of the existing Village Hall façade and time capsule.